Anmälan

Anmälan

Välkommen att anmäla dig till våra träningar.


Förutom terminsavgift tillkommer en medlemsavgift på 100 kr/helår.


Medlemsavgiften innehåller också en försäkring som täcker skada till/från och under träningen. Avgiften betalas in samtidigt, annars är du inte försäkrad under träningen.


Betalningen sker inom 14 dgr efter anmälan. Kommer betalningen inte in i tid, förlorar du din plats i gruppen.

Har du svårt att betala i tid? Inga problem, mejla oss på info@henkadojo.se, så hittar vi en lösning!Läs våra medlems-/anmälningsvillkor nedan.

Så här anmäler du dig:


 1. Välj/klicka på ”gruppen” du tillhör. Är du med i flera grupper? Anmäl dig till varje och skriv detta i rutan för ”meddelande/frågor”
 2. Fyll i alla uppgifter.
 3. Beroende på vilken grupp det är, så kan du välja att betala ett helt år (gäller endast under jan.) Skriv i så fall detta i rutan för ”meddelande/frågor”
 4. Tryck på ”skicka anmälan”
 5. Vi kommer nu gå igenom din anmälan och svara på ev. frågor som du har.
 6. Vi mejlar dig bekräftelse/faktura.
 7. Betala din faktura.
 8. Vi lägger in dig i vårt närvarosystem..

Våra grupper


Läggs upp i augusti...Övrigt:

 • Familjerabatt – är ni minst 2 personer i familjen (måste bo på samma adress) som vill träna hos oss, får ni 100:- rabatt/pp på terminsavgiften. Detta gäller om ni anmäler er samtidigt. Tillkommer det en familjemedlem under terminens gång, så är det endast den nytillkomne som får rabatten. Det är viktigt att ni skriver vem som är familj i meddelanderutan, så att ni får rätt faktura. Rabatten kan ej ges i efterhand.


 • Värva en kompis - (ny medlem) och få 100:- rabatt/pp på terminsavgiften. Detta gäller om ni anmäler er samtidigt. Det är viktigt att du skriver i meddelanderutan vem du har värvat alt. vem som har värvat dig. Rabatten kan ej ges i efterhand. Värvar du en kompis under terminens gång (efter att du betalt in din terminsavgift) får du istället en klubb t-shirt som tack.


 • Där det ingår fler pass i priset, är det viktigt att ni anmäler er till varje pass separat, som ni vill vara med på. Annars hamnar ni inte på närvarolistan. Skriv också i meddelanderutan, vilka pass ni har anmält er till, så att ni får en faktura och ett pris.
Medlems-/anmälningsvillkor

Anmälningsinformation

Personuppgifter kopplat till medlemskap i Henka Dojo Jujitsu.


Vi behöver låna dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla ett medlemskap i vår förening. Vi behöver ditt namn, telefonnummer, adressuppgifter och e-post för att kunna kommunicera med dig och föra register. Vi kommer också att använda uppgifterna för vår rapportering av statistik och för att skicka ut medlemsinformation under året. Samt för att kunna försäkra dig till/från och under aktiviteten.


Vi behöver även ditt personnummer/ födelseuppgifter och kön för att vi som förening ska kunna söka bidrag för de aktiviteter du deltar i. Det är viktigt med bidrag då de hjälper oss att hålla föreningen igång på ett mer kostnadseffektivt sätt.Genom att anmäla dig som medlem till Henka Dojo Jujitsu godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.


Du godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t.ex. förnamn, bild, statistik, etc. publiceras på vår hemsida/Facebook.


Vi använder dessa för att visa vår varierande verksamhet och allt roligt vi brukar hitta på.


Vill ni inte att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till info@henkadojo.se

 


Om du lämnar föreningen så kommer vi ha kvar dina uppgifter i ca 3 år och därefter radera dem. Detta för att vår uppföljning gentemot våra bidragsgivare ska kunna fungera.


Vem har tillgång till uppgifterna?

Endast individer med en ledarfunktion och/eller styrelsefunktion får tillgång till denna information. Du kan närsomhelst vid begäran få veta och se vilka uppgifter vi har om dig, och be att få uppdatera informationen.


Giltighetstid

Medlemsavtal är giltiga året ut och kommer att behöva förnyas varje kalenderår i samband med att du på nytt bekräftar ditt medlemskap i föreningen.


Rätten att bli glömd/få sina uppgifter raderade

Du har enligt GDPR rätt att få dina uppgifter raderade/borttagna. För att begära detta så skickar du ett mejl till info@henkadojo.se

 

Läs gärna mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och om dina rättigheter här: www.aktivungdom.se/bli-medlem